Sinopsis Drama Setelah Ku Dimiliki (2019) TV3

Setelah Ku Dimiliki

Tajuk : Setelah Ku Dimiliki
Mula Tayangan : 29 Oktober 2019
Masa :Setiap Isnin-Jumaat, 7.00 mlm
Siaran : Slot Akasia TV3
Terbitan : Nuansa Sdn Bhd
Jumlah Episod: 28

Pelakon: Intan Najuwa, Zul Ariffin, Tiz Zaqyah, Zaki Azeman, Lia Natalia, Fahmi Reza, Rahhim Omar, Zulhelmy, Adeline Tsen, Kuza, Aleza Shadan, Hilal Azman, Daniella Sya, Halim Radzi

SINOPSIS SETELAH KU DIMILIKI
Mengisahkan tentang Sarrafia yang memulakan kehidupan baru di sebuah pusat jagaan yang diberi nama Rumah Azirah. Namun setelah dua tahun berlalu lelaki yang tidak pernah dia lupai itu muncul semula dalam hidupnya. Walau bagaimanapun, Adriz yang telah kehilangan ingatannya, tidak dapat mengenali Saraffia.

Sebelum ini Adriz merupakan seorang yang liar dan suka berfoya-foya. Setelah sedar daripada koma, Adriz tidak lagi mengingati kehidupan lamanya dan perangainya juga berubah. Bagi menenangkan hati Adriz, Encik Rahimin ayah kepada Adriz membawa anaknya ke Rumah Azirah. Adriz baru tahu bahawa ayahnya itu memiliki satu tempat yang dikenali Rumah Azirah sempena nama maknya. Di sana dia diperkenalkan dengan Sarrafia.

Adriz telah membuat keputusan untuk menguruskan Rumah Azirah kerana mahu meringankan beban ayahnya yang sibuk menguruskan perniagaan lain. Adriz cuba mendekati Sarrafia namun wanita itu sering mengelak daripada bertemu dengannya. Adriz berasa sangat hairan dengan tingkah laku Sarrafia. Apakah hubungan antara mereka berdua sebenarnya? Apakah yang terjadi di antara Adriz dan Sarrafia sebelum ini?
Sinopsis Drama Setelah Ku Dimiliki (2019) TV3 Sinopsis Drama Setelah Ku Dimiliki (2019) TV3 Reviewed by InfoMediaMaya on 21:06:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.