Sinopsis Drama Cemburu Seorang Perempuan (2019) Astro Ria

Cemburu Seorang Perempuan

Tajuk : Cemburu Seorang Perempuan
Mula Tayangan : 29 Oktober 2019
Masa :Setiap Isnin-Khamis, 7.00 mlm
Siaran : Slot DramaVaganza (Astro Ria)
Terbitan : Global Station Sdn Bhd
Jumlah Episod: 20

Pelakon: Amar Baharin, Amyra Rosli, Emma Maembong, Bella Dowanna, Dini Schatzmann, Fauzi Nawawi, Lisdawati, Mior Darwish

SINOPSIS CEMBURU SEORANG PEREMPUAN
Zikri dan Dhiya berkawan rapat sejak mereka sekolah lagi. Keakrapan mereka membuatkan keluarga Zikri tidak senang kerana Dhiya dari keluarga yang tidak berada. Keluarga Zikri berpindah ke Kuala Lumpur dengan tujuan untuk memisahkan mereka.

Zikri kemudian berkahwin dengan orang yang dicintainya iaitu Emilia. Hidup mereka bahagia tetapi setelah keguguran anak pertama Emilia tidak boleh mengandung lagi. Disebabkan itu, Emilia mahu Zikri mengahwini rakan rapatnya, Dhiya untuk melahirkan anak mereka.

Dhiya rela kerana dia memang kasihkan Zikri. Walaupun Zikri adalah suaminya yang sah namun hubungan mereka tetap sebagai kawan baik sahaja. Namun Emilia tidak dapat mengawal perasaan cemburunya sehingga bertindak di luar batasan kewarasan fikiran.
Sinopsis Drama Cemburu Seorang Perempuan (2019) Astro Ria Sinopsis Drama Cemburu Seorang Perempuan (2019) Astro Ria Reviewed by InfoMediaMaya on 21:47:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.