Sinopsis Drama Jangan Benci Cintaku

Drama Jangan Benci Cintaku

Tajuk : Jangan Benci Cintaku
Mula Tayangan : 29 Jun 2018
Masa : Setiap Isnin-Khamis, 7:00 Malam
Siaran : Slot Akasia TV3
Terbitan : Suhan Movies & Trading
Jumlah Episod: 28

Pelakon : Saharul Ridzwan, Zahirah Macwilson, Niena Baharun, Luqman Hafidz, Izzue Islam, Amelia Henderson, Daler Yusuf, Dilla Ahmad, Esma Dainal, Azizah Mahzan, Azhar Amir, Catriona Brian Ross

LAGU TEMA / OST 
Misha Omar - Sampai Bila

SINOPSIS JANGAN BENCI CINTAKU
Perkahwinan Rafeeqa dan Shahrizal adalah aturan keluarga ketika usia Rafeeqa masih muda. Dia yang tak bersedia dengan komitmen menganggap perkahwinan itu sebagai bebanan. Lantas, Rafeeqa tidak teragak untuk melanjutkan pelajaran ke Sunderland tanpa menghiraukan perasaan suami yang mencintainya. Lima tahun kemudian, Rafeeqa kembali ke Malaysia dan menyedari dia mula merindui suaminya dan bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang isteri yang sepatutnya. Namun, Shahrizal sudah mempunyai kekasih hati iaitu Husna dan Rafeeqa berjanji pada diri akan merebut cinta suaminya semula.

Namun tidak semudah itu, dengan kemunculan Husna di antara dirinya dan Shahrizal, Nek Pah yang tak pernah mengiktiraf kedudukannya sebagai cucu menantu dan juga Irwan yang tak habis-habis menempel untuk mendekatinya, semuanya menguji kesabaran.
Sinopsis Drama Jangan Benci Cintaku Sinopsis Drama Jangan Benci Cintaku Reviewed by InfoMediaMaya on 22:59:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.