Sinopsis Drama Klik! Pengantin Musim Salju

Pengantin Musim Salju

Tajuk : Pengantin Musim Salju
Mula Tayangan : 14 Mei 2018
Masa : Setiap Isnin - Khamis, 7.00 malam
Siaran : Astro Ria (104), Astro Ria HD (123), Astro Ramadan HD (122)
Terbitan : Filmscape Sdn Bhd
Jumlah Episod: 20

Pelakon : Alif Satar, Siti Nordiana, Adam Lee, Atikah Suhaime, Norlia Ghani, Nina Juren, Cik Manggis, Dafi, Ardell Aryana, Lan Solo, Aleza Shadan, Jasmine Ashraff, Farouk Hussain, Mak Wan, Zamarul Hisham

LAGU TEMA / OST 
Tajuk : Sebenarnya
Penyanyi : Alif Satar & Siti Nordiana

SINOPSIS KLIK PENGANTIN MUSIM SALJU
Demi kesihatan neneknya, Adam Putra mengajak Kay, gadis brutal yang langsung tak feminin untuk berlakon sebagai pengantin olok-oloknya kerana tunangnya (Karlisha Zandra) membatalkan perkahwinan mereka pada saat akhir. Kay yang tidak mahu disatukan dengan Irham, mamat sewel yang menyakitkan hatinya itu bersetuju berlakon sebagai pengantin olok-olok Adam Putra dan mengikut lelaki itu ke Jepun untuk bertemu dengan nenek Adam Putra.

Musim dingin dan salju tebal di Jepun menjadi saksi cinta mereka bersemi. Dalam mengharungi hari-hari sebagai pasangan pengantin olok-olok, mereka terjebak dalam gelora cinta yang hangat membara hingga akhirnya mereka betul-betul jadi pengantin.

Asyiknya mereka menyulam cinta setelah berkahwin di bumi Jepun sehinggakan mereka tidak menyangka ada badai yang sedang menanti setelah mereka pulang ke Malaysia. Cinta mereka diuji dengan kehadiran Hud Mikael, sepupu Adam Putra yang pernah sukakan Kay dan juga bekas tunang Adam Putra iaitu Karlisha Zandra.

Berjayakah pengantin musim salju ini mempertahankan cinta suci mereka?
Sinopsis Drama Klik! Pengantin Musim Salju Sinopsis Drama Klik! Pengantin Musim Salju Reviewed by InfoMediaMaya on 11:46:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.