Sinopsis Drama Suri Hati Mr Pilot (Astro Ria)

Sinopsis Drama Suri Hati Mr Pilot (Astro Ria)

Tajuk : Suri Hati Mr Pilot
Mula Tayangan : 10 Oktober 2016
Masa : Setiap Isnin-Khamis, 10.00 Malam
Siaran : Astro Ria
Terbitan : Cube Film Sdn Bhd
Jumlah Episod: 16

Pelakon :  Fattah Amin, Neelofa, Eleena, Alvin Chong, Mas Khan, Aleza Shadan, Nina Juren

SINOPSIS SURI HATI MR PILOT
Sinopsis drama, pertemuan Ejaz (Mr. Pilot) dan Warda membuka semula lembaran kisah dua tahun lalu. Peristiwa yang menyebabkan Warda dibuang keluarga atas kebodohan sendiri yang terlalu taasub dengan cinta Muslim!

Getar yang hadir buat jiwa Warda dan Ejaz kalut sendiri. Ejaz diasak cemburu dengan kehadiran Daniel dan Razif yang turut menyimpan perasaan istimewa pada Warda. Akhirnya dia nekad untuk mengahwini Warda.

Perkahwinan yang terbina mula menimbulkan bibit cinta di hati mereka. Namun tika bahagia berada di puncak, Muslim kembali menuntut cinta. Inara mula menyusun rencana. Ejaz mula diburu curiga. Hubungan yang retak menanti belah akhirnya runtuh saat satu kemalangan menimpa Ejaz dan meragut pergi semua impian dan cintanya buat Warda dan dunia penerbangan. 

Masih adakah lagi bahagia buat mereka? Layakkah Warda menjadi suri hati buat Mr. Pilotnya? Atau akan menjadi racun berbisa pada kebahagiaan Ejaz?
Sinopsis Drama Suri Hati Mr Pilot (Astro Ria) Sinopsis Drama Suri Hati Mr Pilot (Astro Ria) Reviewed by Unknown on 13:02:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.