Lelaki Suka Memberi Pujian Belum Tentu Setia

Lelaki Suka Memberi Pujian Belum Tentu Setia

Jangan bersenang dulu semasa lelaki merayu, memuji, memberi segala yang mereka ada, tetapi tidak mengenalkan anda pada persekitarannya.

Jika sudah begini, anda boleh curiga, apa misi lelaki menutup hubungan asmaranya. Untuk mengetahui lebih mendalam, artikel ini membongkar misi lelaki menyorokkan hubungan asmara.

1. Tidak serius


Bolej menjadi alasan lelaki tidak memperkenalkan kekasih kepada rakan dan keluarga kerana mereka menganggap ini bukan hubungan yang serius. Mereka masih ingin bermain-main dan mencari orang yang lebih tepat.

2. Ada teman wanita lain


Mungkin lelaki menyembunyikan anda kerana mereka ada kekasih lain di luar sana. Dia tidak ingin hubungan dengan anda terkantoi sebab takut ditinggal kekasih yang sebenar.

3. Menakutkan


Salah satu sebab lelaki menyimpan hubungannya adalah kerana mereka rasa gentar dengan kekasihnya. Adakah anda menyedari perkara ini? Mungkin anda terlalu posestif. Cuba beri kelonggaran sedikit untuk lelaki agar mereka tidak tertekan.
Lelaki Suka Memberi Pujian Belum Tentu Setia Lelaki Suka Memberi Pujian Belum Tentu Setia Reviewed by Unknown on 16:25:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.