Bekas Suami Ditinggalkan Demi Adi Putra?

Bekas Suami Ditinggalkan Demi Adi Putra?

Bagaikan tidak berkesudahan, laporan terbaru daripada portal Astro Gempak turut berkongsikan screenshot yang didakwa merupakan bekas lelaki kepada wanita yang khabarnya sudah pun bernikah dengan Adi Putra.

Bekas Suami Ditinggalkan Demi Adi Putra?

Melalui turutan penceritaan lelaki tersebut di laman Facebook, bekas isterinya dikatakan jatuh hati kepada Adi Putra dan dalam masa yang sama turut menasihati wanita tersebut demi rumahtangga mereka lebih lebih lagi mereka mempunyai cahaya mata yang masih kecil.

Sehingga kini, Adi Putra gagal untuk dihubungi malah turut membatalkan sambutan hari raya bersama peminatnya. Walaupun belum mendengar penjelasan daripada Adi sendiri, ada peminat yang meluahkan rasa terkilan di atas perkara yang berlaku dan mendoakan agar isteri pertama Adi bersabar.

Bekas Suami Ditinggalkan Demi Adi Putra?

Apa pun, sebagai seorang yang bertanggungjawab, pelakon ini pastinya akan hadir menjelaskan kepada media dan juga peminat mengenai isu ini. Sama-sama kita nantikan penerangan daripada pihak Adi Putra apabila dia sudah bersedia nanti.
Bekas Suami Ditinggalkan Demi Adi Putra? Bekas Suami Ditinggalkan Demi Adi Putra? Reviewed by Unknown on 16:43:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.