Trend Tukar Isteri Semakin Popular Di Kalangan Pasangan Melayu

Trend Tukar Isteri Semakin Popular Di Kalangan Pasangan Melayu

Seorang suami yang mahu namanya dirahsiakan terkejut apabila beliau menerima sebuah emel yang menjemput beliau untuk menyertai sebuah kumpulan sosial yang bergerak bebas diluar radar pihak berkuasa.

Kumpulan sosial ini menyasarkan pasangan suami isteri yang telah berkahwin dan menggalakkan ahli-ahli mereka untuk bertukar dan berkongsi isteri dan pasangan masing-masing dengan ahli-ahli yang lain pada hujung minggu.

Sesi meeting yang kebiasaannya dijalankan di hotel-hotel terkemuka di sekitar ibu negara ini menjadi tempat untuk pasangan-pasangan suami isteri ini bertukar dan mencuba pasangan suami isteri yang lain.

Menurut seorang ahli yang tidak mahu namanya didedahkan berkata, aktiviti bertukar pasangan ini dikenali sebagai swinging dan semakin mendapat tempat di kalangan pasangan suami isteri beragama Islam yang rata-ratanya berusia di dalam lingkungan umur 35 tahun dan ke atas.


Aktiviti ini memang sudah lama popular di negara barat di mana pasangan suami isteri bertukar pasangan dengan suami isteri yang lain untuk memuaskan nafsu. Kini fenomena ini telah mula bertapak dengan pesat di tanah air kita. Yang mengejutkan adalah sudah banyak pasangan pasangan yang melakukan perbuatan terkutuk ini adalah dari kalangan orang islam Melayu.

Mungkin fenomena ini tidak membuat anda rasa terkejut kerana lifestyle orang Melayu bandar cukup terbuka tetapi fenomena ini juga terjadi di kawas luar bandar!

Ada yang beri alasan sudah bosan dengan isteri atau suami jadi mahu merasai nikmat melakukannya dengan orang lain. Kebiasaannya kedua dua lelaki dan wanita akan terbuka dengan konsep menukar pasangan untuk aktiviti ini berjaya.

Telah ada beberapa platform atau forum yang di buat khususnya untuk peminat tempatan aktiviti swinging ini dan ahli forum cukup aktif untuk mencari pasangan baru.  Ada yang lebih berani dengan meletakkan gambar lucah mereka untuk santapan ahli lain.

Kita lihat sedikit snapshot dari forum itu.Trend Tukar Isteri Semakin Popular Di Kalangan Pasangan Melayu Trend Tukar Isteri Semakin Popular Di Kalangan Pasangan Melayu Reviewed by Unknown on 13:08:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.